Voor gemeenten

Voor gemeenten

 

Wij geloven in Sproef en willen dit nieuwe multisportconcept natuurlijk zoveel mogelijk over Nederland uitrollen. Hiervoor werken we samen met gemeentelijke en provinciale (sport-) organisaties. Samen kijken we hoe we Sproef lokaal het beste kunnen inzetten met als doel zoveel mogelijk kinderen te laten zoveel mogelijk sporten goed te laten proeven. Dit werkt, in onze ogen, het beste als Sproef en de lokale organisatie dit samen oppakken, ieder vanuit zijn eigen kracht en met een gezamenlijk doel. Wij zetten dus geen nieuwe organisatie lokaal op maar maken gebruik van de bestaande sterke netwerken tussen provincies, gemeenten en sportaanbieders. Sproef biedt het platform waarop het lokale sportaanbod, in een nieuw jasje, gepresenteerd én geactiveerd wordt aan en onder de doelgroep.

Ben jij verantwoordelijk binnen jouw gemeente voor jeugd en/of voor sport? Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden met jouw gemeente mee te doen met Sproef. Neem contact op via info@sproef.nl of vul het contactformulier in. En blijf op de hoogte door je hieronder aan te melden voor de Sproef nieuwsbrief.

Wil je meer weten over het gedachtengoed achter Sproef en de theoretische onderbouwing? Lees dan ook vooral de artikelen van Margot over het belang van en de kansen voor multisport. Deze zijn gepubliceerd op SportknowhowXL.

Neem contact op!

Meer weten over Sproef?

Wil je op de hoogte blijven over Sproef? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.