Sproef in contact met meerdere gemeenten om te lanceren

Sproef in contact met meerdere gemeenten om te lanceren
17 januari 2017 Margot van Beusekom

Energie besparen is een hot thema binnen de sportwereld. Uiteraard terecht. Maar ik zie graag wat meer ambitie, wat meer visie. Is het niet zo dat we met sport letterlijk energie kunnen opwekken?! Waarom zijn we daar nog niet mee bezig? Er bestaan al dansvloeren die licht geven dankzij de opgewekte energie van de dansers. De techniek is er al! Ik zie energie opwekkende squashvloeren, tennisbanen, en gymmatten voor me. En dat is pas het begin!

“Bij de Vierdaagse denk ik daarom ook aan de tienduizenden lopers. Als we op de Prins Bernhardstraat bij de Wedren, waar de lopers dagelijks binnenkomen, energieopwekkende platen leggen, wordt bij de binnenkomst automatisch energie opgewekt.” – Daan Roosegaarde